Γίνε  μέλος  τώρα!
Είσαι ήδη μέλος?  συνδέσου ...
Το Καλάθι μου
Έχετε 0 προϊόντα
Αξίας 0,00 €
Συνδεθείτε μαζί μας:  
Ακολουθήστε μας:         Επιλέξτε Γλώσσα:    
Η Εταιρία μας

Τα καταστήματα PERRYS OPTICAL εδώ και 20 χρόνια είναι κοντά σας για να φροντίζουν και να βρίσκουν λύσεις σε ότι αφορά τα μάτια σας και την ακοή σας.

Κυρίαρχο στοιχείο της φιλοσοφίας μας είναι η προσωπική και ειλικρινής επαφή με τους πελάτες μας.

Μας ενδιαφέρει όλοι εσείς που μας εμπιστεύεστε να είστε ευχαριστημένοι τόσο από το προϊόν που θα προτιμήσετε όσο και με την υποστήριξη μετά την πώληση (after sales service).

Στα καταστήματα PERRYS OPTICAL θα βρείτε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά γυαλιά ηλίου και οράσεως των μεγαλύτερων οπτικών οίκων.

Επίσης θα βρείτε μεγάλη παρακαταθήκη από φακούς επαφής με διοπτρίες, των περισσοτέρων εταιρειών.

Λειτουργεί οπτομετρικό τμήμα για εσάς που ενδιαφέρεστε να ελέγξετε την οπτική σας οξύτητα. Μοναδική προϋπόθεση να κλείσετε ένα ραντεβού.

Για εσάς που θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μάτια σας διαθέτουμε σε παρακαταθήκη φακούς των εταιρειών FRESHLOOK της CIBA VISION,ADORE, καθώς και τους SOFLENS NATURAL COLORS της BAUSH&LOMB.Σίγουρα θα βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για εφαρμογή στα τηλέφωνα μας 2310301177 για το κατάστημα Πυλαίας και 2310927776 για το κατάστημα της Τούμπας.

Στους οφθαλμικούς φακούς οι εταιρείες HOYA,RODENSTOCK και ZEISS είναι η εγγύηση για τα μάτια σας. Η επιλογή του καταλληλότερου τύπου φακού για την δικιά σας περίπτωση διασφαλίζεται από την δική μας επιστημονική επιμέλεια.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για εφαρμογή στα τηλέφωνα μας 2310301177 για το κατάστημα Πυλαίας και 2310927776 για το κατάστημα της Τούμπας.

Εκτός από την όραση εξυπηρετούμε και την αίσθηση της ακοής. Για προβλήματα ακοής υπάρχει ειδικό τμήμα ακουστικών βαρηκοΐας, με ενδωτιαία, οπισθωτιαία ψηφιακά προγραμματιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας, των εταιρειών SIEMENS και STARKEY.

Για εμάς, διαφήμιση είναι οι πελάτες μας και προσπαθούμε συνεχώς για όσο το δυνατόν περισσότερες και καλύτερες παροχές με το χαμηλότερο για αυτούς κόστος.

 

PERRYS OPTICAL!!! Γιατί τα μάτια σας... αξίζουν το καλύτερο!!!

 

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
Top Μάρκες
Βοήθεια

Το perrysoptical.gr
Designed by MainSys | Powered by Status CMS